Autórendelés menete

Gondolat megszületése | Kapcsolatfelvétel

Felmerült a gondolatadban, hogy szeretnél végre egy jó autót? A bevásárlóközpont parkolójában láttad, hogy a barátod milyen autóba száll be? Netalán ügyfeledet láttad egy új Audival?

Nincs más hátra, vedd fel velünk a kapcsolatot és rendeld meg álmaid autóját. Nézd ki a weboldalunkon melyik tetszik vagy egyszerűen mond el mire vágysz és mi elintézzük neked. Amit meg kell adnod nekünk, hogy keresni tudjunk neked, az az alábbi:

  • Kategória meghatározása
  • Esetleg pontos márka/modell
  • Hány éves lehet maximum a jármű
  • Mennyi lehet benne a maximum kilóméter
  • Milyen elengedhetetlen extrafelszereltség kell bele
  • Milyen és mekkora teljesítményű motor legyen benne
  • Esetleg milyen színekben gondolkozol

Jármű kiválasztása | Megrendelés

Amennyiben böngézés közben ráakadtál a jövendőbelidre, a hirdetés alján lévő kapcsolati form-on küld el nekünk adataidat és leellenőrizzük a kiválasztott járművet. Ha pedig ajánlatokat kértél és kiválasztottad a megfelelő, szólj nekünk és elkezdjük az ellenőrzéseket.

Felkeressük az eladót, megkérdezzük és tisztázzuk a megadott paraméterek valódiságát, egyéb online ellenőrzési csatornákon vizsgálatokat indítunk, majd mindezeket követően, ha mi is úgy gondoljuk, hogy a kívánalmaknak megfelelő a jármű és mi is felelősséget tudunk vállalni érte, tájékoztatunk a tényekről és megkötjük veled a megrendelő szerződést. Tisztázásra került a megrendelői szerződésben, hogy finanszírozással vagy egyben kívánod a vételárat megtéríteni, pontosítjuk az induló befizetés mértékét és határidejét, rogzítjük a szállítási kötelezettségeket is és mindemellett a biztosításokra is kitérünk.

Finanszírozás és biztosítás

Ha a vásárlásodhoz hitelre van szükséged, természetesen abban is tudunk segíteni. Kollégáink jól képzett szakemberek, akik megfelelő tanácsokkal tudnak ellátni a termékek tébolyában. Segítünk elintézni a hitelbírálatot, kiválaszjuk a neked legmegfelelőbb konstukciót és kinézzük az annak idején szükséges biztosítási termékeket is.

Szállítás és forgalomba helyezés

Amint lehetőség nyílik a szállító részéről a gépjármű átadására, mi azonnal hazaszállítjuk az új autódat. Erre jellemezően 2-4 hét szükséges, gazdasági és környezeti viszonok függvényében. A beszállítást követően el tudsz jönni megnézni az autódat, ez az első alkalom amikor személyesen találkoztok. Innen néhány nap és a szükséges eljárások elvégzése után (műszaki vizsgáztatás, regisztrációs adó meghatározás, okmányirodai forgalombaa helyezés) már át is veheted az autódat.