Híreink

Az Alpine egy elképesztő sport crossoveren dolgozik

Az Alpine egy elképesztő sport crossoveren dolgozik

Dátum: 2017-07-18

Az Alpine egy 300 LE-s SUV-ot szeretne, amivel akár a Porsche Macant is megszorongathatná

Ha az Alpine A110 nem nyerte el a tetszésed, mert túl szűknek találtad, akkor van egy jó hírem: a Renault sportmárkája a megoldáson dolgozik. Ugyanis a francia gyártó egy olyan crossovert szeretne, ami akár a Porsche Macan méltó ellenfele is lehetne.

Alpine SUV-ot tervez a Renault al-márkája

Az új SUV legnagyobb valószínűséggel csak 2019-ben kerül majd piacra, ahogy a Renault elképzeléseinek megfelelően újra felvirágoztatják az Alpine-márkanevet.

A felszín alatt nem lesz nagy meglepetés, ugyanazokra az alapokra fog épülni, mint a Nissan vagy a Mercedes SUV-jai, hála a japán és német gyártókkal kötött megállapodásuknak.

Alpine A110 kupé

Az erőforrás várhatóan egy 1.8-as turbós négyhengeres motor lesz, kb. 300 LE-vel, de elképzelhető majd egy hibrid-variáns is.

Nem valószínű, hogy teljesen más lesz majd a design, a stílusjegyeket megtartva erősen emlékeztetni fog az A110-re az Alpine új crossovere. A belső tere nem lesz annyira lecsupaszított és spártai, mint a kupénak, de agresszív sportüléseket kap és sportkormányt. Az anyagok terén szálcsiszolt alumínium, szénszálas anyagok és bőrt kap majd az Alpine SUV.

Renault Alpine sport SUV

A Renault jelenlegi üzletpolitikája szerint egy Alpine autót sem lehet kapni sem most, sem a későbbiek folyamán az USA-ban, egyedül az öreg kontinens és Japán vásárolhat az egyre izgalmasabbá váló al-márkából.

Forrás:

Motortrend

Vissza a cikkekhez