Híreink

Az új Honda Civic TypeR a Genfi Autószalonon debütál

Az új Honda Civic TypeR a Genfi Autószalonon debütál

Dátum: 2017-03-04

A rengeteg prototípus után végre itt a végleges változat, amit már a tengeren túlon is forgalmazni fognak

Láttunk már elég prototípust, szóval itt az ideje, hogy a Honda felfedje az új ferdehátúját, amit már oly régóta várok. A sorozatgyártásba kerülő Honda Civic Type R a Genfi Autószalonon fog debütálni, márciusban. Nem számítottam arra, hogy a végső verzió nagymértékben fog eltérni azoktól a prototípusoktól, amiket eddig megcsodálhattam. A Honda robosztus motorháztetővel látta el az új Type R-t, szénszálas splitterekkel, szélesebb kerékjáratokkal, és egy kövérebb hátsó spoiler-el, valamint sötétített lencsékkel a LED fényszórók körül.
2018-Honda-Civic-Type-R-side

Az motorháztető a Honda legújabb 2.0 literes turbós motorját rejti, a pontos adatokat még nem hozták nyilvánosságra, de a kimenő típus 306 lóerőt produkált, remélhetőleg ennél több lesz a motorháztető alatt jelen esetben. Az új széria gyártása ezen a nyáron fog megkezdődni a Honda angliai gyárában, Swindon-ban. A gyártó már megerősítette, hogy első alkalommal, az Egyesült Államokban is forgalmazni fogják a típust.

2018-Honda-Civic-Type-R-rear-end

A Type R mellett a Honda be fogja mutatni genfben a NeuV koncepcióját. Egy automatizált elektromos autót, ami egy utazásmegosztó szolgáltatás keretében képes lesz elvinni A-ból B-be az ügyfeleket egy városon belül.  Az új koncepció szokatlan jellemzője az „érzelmes motor”, amely egy sor mesterséges intelligens technológiával lesz ellátva, és állítólag képes lesz észlelni az emberi érzelmeket.

Forrás:

Ajánlott híreink:

Vissza a cikkekhez