Híreink

Kiszivárogtak a faceliftes Ford Mustang képei

Kiszivárogtak a faceliftes Ford Mustang képei

Dátum: 2017-05-08

Frissek és ropogósak a 2018-as Ford Mustangról megjelent képek - kupé és a kabrió változatban is lehengerlőnek hat

Ford Mustang 2018

A 2018-as Ford Mustang az állítások szerint gyorsabb és gazdaságosabb is lesz, a megszokott kupé és kabrió változatokban érhető majd el, háromféle vezetési üzemmóddal és a kormány mögött megbújó váltófülekkel. Az 5.0 literes V8-as a legizmosabb változat, de kérhető lesz a 2.3 literes Ecoboost erőforrással is, a jelenlegi 2.3-as motor 312 lóerő, a V8-as 410 lovat tud. A nagyobb motorhoz a hat fokozatú manuális váltó dukál, de kényelmi szempontból kérhető az új 10 sebességes váltóval is.

Ford Mustang 2018

A Ford állítása szerint a lecsípett első és hátsó idomok jobb aerodinamikai tulajdonságokkal ruházzák fel az autót, emellett a szépített LED fényszórók és három új szín varázsolja izgalmasabbá a Mustangot. Digitális kijelzővel látták el, valamint a GT-ben már korábban bemutatott, választható vezetési üzemmódokkal. A Ford lecserélte a lengéscsillapítókat, fejlesztett a futóművön a jobb futás érdekében és aki a Mustang Performace Package mellett dönt, már Ford Magneride szuszpenzorokat is kaphat.

Ford Mustang 2018

Miután az előző Mustang borzalmas, két csillagos minősítést ért el az Euro NCAP jóvoltából, a Ford elhelyezett az autóban egy ütközés figyelmeztető és gyalogos észlelő rendszert. Bővítve lett még a Ford Pass okostelefon applikációval, amivel a tulajdonosok nyithatják, zárhatják, kereshetik és el is indíthatják Mustangjukat.

Ford Mustang 2018

A felvarrott Mustang 2018-ban érkezhet, természetes drágábban mint elődje, a belépő szintű autó kb. 11,8 millió forint lesz.

 

Forrás:

Ajánlott cikkeink:

Vissza a cikkekhez