Megérkezett a BMW M4 Cabrio Edition 30 Years

A BMW kiadott egy sajtóközleményt, amelyben bejelentették, hogy hivatalosan is megérkezett az új M4 Cabrio limitált kiadás, ami a típus 30 éves fennállásnak tiszteletére kapta nevét.

A modell összesen 300 példányban készül. A gyártó egy úgynevezett Competition Package teljesítménynövelő csomaggal szereli fel az új M4-et, mely duplaturbós, soros hathengeres benzinmotorral érkezik, ami 450 lóerős maximális teljesítményt képes nyújtani. Típus-specifikus SPORT-üzemmód is állítható a kocsiban, az adaptív M-futóművek menetstabilitására pedig a DSC-rendszer (Dynamic Stability Control) ügyel, valamint M-differenciálművet is kapott.

Az új limitált kiadás két nosztalgikus színnel debütál, az első modell tiszteletére a gyártó a Macao Blue színt választotta, az 1994-es második kiadás Dakar Yellow árnyalatának felelevenítése végett pedig Mandarin II kódú színben lesz kapható az új M4 Cabrio.

BMW M4 Cabrio Edition 30 Years Macao Blue és Mandarin II színben

A limitált kiadás apropójából a BMW alapfelszereltségként kínálja a Shadow Line külső felszerelési csomagot, ami dupla hűtőrács keretet, az első kerékjárati ív mögé inegrált légelvezető nyílásokat és 20 colos BMW M könnyűfém felniket jelent, amelyek a külön kiadás miatt Orbit Grey matt árnyalatúak lesznek.

Az utastérben teljes Merino bőr borítást álmodtak meg a BMW designerei, amely minden esetben követi az autó karosszéria-fényezésének színét, hogy teljes legyen a stílusos összhang. A Macao-Blue fényezéssel kért darabok Black/Fjord és Black/Silverstone ülés árnyalattal lesznek kaphatók, ami kiegészül a fejtámlákon lévő harmonizáló kék kontraszt varrással és a szőnyegeken lévő, megegyező színű szegélyezéssel.

BMW M4 Cabrio Edition 30 Years felülnézetből, tető nélkül, fekete bőr borításokkal, sárga szegélyezéses belsővel.

A Mandarin II karosszéria mellé pedig fekete bőr borítást és sárga varrásokat kap a tulajdonos. Mind a két fényezés mellé alapfelszereltségként járnak a karbon utastéri betétek. A küszöbléceken, fejtámlákon, és a műszerfal jobb első utas előtti részén különleges „30 Jahre Edition” feliratú logó jelenik majd meg, ami még sorszámozva is lesz egészen 300-ig bezárólag, így is utalva a kiadás különlegességére.

Forrás:

Ajánlott cikkek:

Szerző: Háfra Zsolt

Friss Híreink

2020 nyarán érkezik Európába az új BMW X2 xDrive25e

2020 nyarán érkezik Európába az új BMW X2 xDrive25e

A hibrid akkumulátor csomag ezúttal az ülések alá került.

Tovább olvasom
Talán csak nem az új Lamborghini Huracán Super Trofeót videózták le a Nürburgringen?

Talán csak nem az új Lamborghini Huracán Super Trofeót videózták le a Nürburgringen?

Régóta hallani, hogy a versenyautóból készül majd utcai kivitel is, ez a videó lehet a bizonyíték.

Tovább olvasom
Kémfotókon tűnt fel teljes pompájában a 2021-es Mercedes S-osztály

Kémfotókon tűnt fel teljes pompájában a 2021-es Mercedes S-osztály

Egy spanyol fotósnak köszönhetően idő előtt felkerültek a netre az álcázás nélküli képek.

Tovább olvasom
Az új Audi A4 és A5 nagyobb teljesítményt és több extrát kap Amerikában

Az új Audi A4 és A5 nagyobb teljesítményt és több extrát kap Amerikában

2021-ben érkezik pár újdonság.

Tovább olvasom