Tájékoztató - Gépjárműbérlet

 

Miért a legjobb megoldás Önnek egy olcsó bérautó? A PannonHandel Invest Zrt. megoldja a problémáját!

 

Az autóbérlés ma már szinte bárki számára elérhető lehetőség! Egy bérautó használata néhány napra, hétre, hónapra vagy tartós szerződéssel hosszabb időre is anyagilag is sokkal kedvezőbb lehetőség, mint saját autót vásárolni, vagy taxival közlekedni. Egy bérautó megadja Önnek az autózás kényelmét, egyszerűségét, miközben nem terhelik az autó fenntartásának állandó költségei.

Béreljen autót! Egy bérautó használata sok esetben sokkal kedvezőbb lehetőség az Ön számára, mint a tömegközlekedés igénybe vétele vagy saját autó vásárlása. Mikor ajánljuk Önnek az autóbérlést?

  • Ha nincs saját gépkocsija, de alkalmanként szüksége van arra, hogy autóval közlekedjen
  • Ha vidékre kell utaznia és a tömegközlekedésnél kényelmesebb megoldást keres
  • Ha van autója, de néha a sajátjától eltérő kategóriára, például nagyobb csomagtartójú kocsira van szüksége
  • Ha külföldről érkezik Magyarországra és megbízható, kényelmes és kedvező áron igénybe vehető közlekedési lehetőséget keres az itthon töltött napokra.

Bérautóinkat a PannonHandel Zrt. kínálja Önnek. Flottánk fiatal, rendszeresen szervizelt bérautókból áll. Ön választhat kisfogyasztású, kompakt városi kisautót, vagy szükség esetén nagyobb kombit, esetleg kisáruszállítót is. Megszokott egy utazási kényelmet, elvár egy meghatározott stílust a bérelt járműtől? Válasszon folyamatosan bővülő flottánkból az Ön igényeinek megfelelő kényelmet és felszereltséget kínáló autót! Az autókban nem szabad dohányozni, így garantáltan füstmentesek.

 

Miért előnyös Önnek a PannonHandel Invest Zrt. autóbérlési szolgáltatása?

 

Ön egyszerűen tervezni tudja a közlekedésre szánt költségeit. Az PannonHandel Zrt. szerződése nem tartalmaz rejtett díjakat és költségeket. A legfontosabb megtakarítás az Ön számára:

  • nincs kaució a bérleti díjon felül
  • nincs kilométer-korlátozás, nincs felár a futott kilométerek után, nem kell az órát figyelnie, hogy nem lépi-e túl az engedélyezett távolságot
  • bérautóinkat az Ön által megadott időpontban adjuk át és vesszük vissza
  • nem gond, ha nincs Önnél készpénz, hitelkártyával is tud fizetni.

Ön egyszerűen kiválasztja a kívánt autót, vagy autótípust, kifizeti a bérleti díjat és zavartalanul autózik, amíg csak szüksége van egy olcsó bérautóra.

 

Ha felkeltettük érdeklődését, keresse kollégáinkat a +36 20 257-8998-as telefonszámon vagy írjon emailt a [email protected] emailcímre, továbbá tekintse meg bérautóinkat.