Könyvelés

A PannonHandel Invest Zrt. 2015-ben új üzletágként elindította könyvviteli szolgáltatását, melynek célja és feladata, hogy ügyfeleink minél pontosabb, naprakész információkat kapjanak a vállalkozásuk működéséről, hogy a döntéseik minél megalapozottabbak lehessenek. Az ügyfeleink számára megbízható, precíz és az igényeiknek megfelelő információkat tartalmazó számviteli rendszer kialakítására törekszünk az általunk nyújtott számviteli szolgáltatás során. Szakmai tapasztalatainkkal, naprakész, folyamatosan frissített szaktudásunkkal segítünk ügyfeleinknek a minél eredményesebb működésben, hiszen a mi sikerünk kulcsa ügyfeleink eredményessége és megelégedettsége.

Adótervezés ügyfeleink részére

Vállalkozása sajátosságait figyelembe véve megtaláljuk az Ön részére választható legoptimálisabb adózási formát. Ügyfeleink vállalkozását kicsit a sajátunknak is érezzük, a saját dolgaira pedig mindenki vigyáz!  

Könyvelés cégek és egyéni vállalkozók részére

Tudta, hogy a könyvelés nem feltétlenül csak egy "szükséges rossz"? A jól kialakított számlatükörből rengeteg hasznos információ nyerhető, ami segítséget nyújthat a vállalkozás fejlődésében.  

Bevallások készítése, beadása

Magunkkal szemben támasztott alapvető kritérium a bevallások határidőben és pontosan történő benyújtása. Ez csak természetes!  

Hatóságok előtti képviselet

Ellenőrzés, kényelmetlen kérdések? Önnek nem szükséges jelen lennie, mi képviseljük vállalkozása érdekeit a hatóságok előtt!  

Céginformáció

Előfizetői vagyunk az Opten cégadatbázis szolgáltatónak, így Ügyfeleink segítségünkkel naprakész információt kaphatnak meglévő vagy leendő üzleti partnereikről. Az adatbázis segítségével láthatóvá válnak a partner céges kapcsolatai, mérlegadatai, egyéb, a döntést segítő hasznos információk.  

Beszámoló (mérleg, eredménykimutatás) készítése

A beszámolókészítés és az eredmények valós kimutatása szükségesek az optimális döntések meghozatalához. Bízza ránk ezt a felelősségteljes feladatot is, hogy hozzájáruljunk üzleti sikereihez!  

Munkaügyi feladatok ellátása

Dolgozók ki és beléptetése, bérelszámolás készítése, táppénz intézése. Szakértő jogász, valamint munkabiztonsági partnerünk bevonásával megelőzheti a munkaügyi vitákat, és a munkaügyi ellenőrzések alkalmával is nyugodt lehet!  

Számviteli szabályzatok elkészítése

A legtöbb vállalkozásnak kötelező rendelkeznie számviteli szabályzatokkal. Ügyfeleink részére díjmentesen készítjük el számviteli szabályzataikat.  

Analitikus nyilvántartások vezetése

Vállalkozásának több információra van szüksége? Nem probléma! Segítségére vagyunk ebben is!  

Bevallás magánszemélyeknek

Az összetett adórendszer miatt célszerű a magánszemélyeknek is szakemberre bízni az adóbevallás elkészítését, ezért keressen minket bizalommal, állunk rendelkezésére!

 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keressen minket bizalommal a +36 20 377 7702-es telefonszámon vagy a [email protected] email címen.