Nissan alkatrész

NISSAN ALKATRÉSZ

Gyári új Nissan és utángyártott új autóalkatrészek

Gyári és utángyártott Nissan alkatrészek széles választékával várjuk kedves vásárlóinkat:

  • olaj-, levegő-, pollen-, üzemanyagszűrők
  • fék-, futómű-, motoralkatrészek
  • karosszéria elemek
  • lámpák, víz-, klíma-, intercooler hűtők
  • kipufogók, jeladók, érzékelők


A Nissan gépjármű alkatrészek pontos beazonosításhoz minden esetben szükséges az alvázszám!

Árajánlat Nissan autóalkatrészekre

Árajánlatot az alábbi elérhetőségeken tud kérni:

 
Nissan Juke, Qashqai és Xtrail modellek
 

Gyári Nissan új és utángyártott autóalkatrészek

A Nissan Motor Co., Ltd pályafutása a múlt század 30'-as éveinek elején kezdődött el, amikor Japánban megalakult a Jidosha-Seido Ltd, amely Datsun néven kezdett el autókat készíteni. 1934-ben a Nikon Sangyo Co. kizárólagos tulajdont szerzett a cégben, ekkor a cég neve Nissan Motor Co. lett, rá egy év múlva, 1935-ben Jokohamában beindult az autógyártás. Ekkor már a személyautók mellett haszongépjárműveket, autóbuszokat is készítettek, de továbbra is Datsun néven. A második világháború alatt a katonai igények kielégítésére a termelés felfutott. Elérte az évi 20 ezer darabot. A háború után 1947-ben indult újra a gyártás,
még mindig Datsun néven.

A háború tapasztalata segítette a céget, hogy 1951-ben megalkossa az azóta is világhírű modelljét, a Patrolt. 1959-ben lépett színre a Datsun Bluebird, amely azonnal nemzetközi sikert hozott. Rá pár évre már a Amerikában is megnyitották a képviseletet. Ezzel párhuzamosan megindul az európai értékesítés is, amely után a cég kezdi magát bebetonozni Európába. Fuzionált a Prince Motor Company-val, és már közösen ismét olyan sikeres modelleket hoztak létre, mint a Skyline és a Gloria.

1969-ben megépítik a Z240-es modellt, majd pár évre rá a sikeres Sunny-t, amely a nagy olajválság idején az alacsony fogyasztásával aratott sikert. 1980-ban a barcelonai Motor Iberica S.A.-ban jut részesedéshez, majd Tennessee-ben létrejön a Nissan Motor Manufacturing Corporation USA.

1983-ban az Iberica S.A.-nál megindul a Patrol gyártása, majd az export járműveket is Nissan néven kezdik el értékesíteni. 1984-ben az angliai Sunderland-ben megalakul a Nissan Manufactoring UK. Ltd. melynek futószalagjáról két év múlva legördül az első Bluebirds. Két év múlva megalakul a Nissan Európai Technikai Központ is. Európában hatalmas fejlődés következett be az 1990-es években. Megkezdődik a Micra, az Almera és a Primera gyártása és exportja a világ minden tájára. Még Japánba is exportálnak autókat.

1999-ben a cég szövetséget kötött a francia Renault-val, ezzel létrejött a világ 4. legnagyobb autóipari csoportja. A veszteséges Nissan nyereségessé vált és képes lett több új modellt bevezetni a piacra.

Nissan modellek

A Nissan tervezőmérnökei az általuk kialakított és az évek során folyamatosan finomrahangolt „Nissan Tervezési Szabvány” alapelvei szerint gyártják az alkatrészeket. Az eredeti Nissan alkatrészek kifejezetten az Ön Nissan járművéhez készülnek, és minden körülmények között kiemelkedő teljesítményt, tökéletes illeszkedést, megbízhatóságot, tartósságot és biztonságot garantálnak.

Minden eredeti Nissan alkatrész megfelel a gyárilag használt alkatrészekre vonatkozó minőségi követelményeknek. A gyári alkatrészekkel garantálható a tökéletes illeszkedés. A termék típusának függvényében minden eredeti Nissan alkatrészre 1, 2 vagy 3 év garancia jár, amely független a megtett kilométerek számától.

Árajánlat Nissan autóalkatrészekre

Árajánlatot az alábbi elérhetőségeken tud kérni:

 

 

Nissan SUV modellek

  

Nissan alkatrészek rendelésének menete, szállítás és garancia

A Nissan alkatrészek rendelésének menetéről, a szállítási díjakról, valamint az alaktrészek garanciájáról az alkatrész értékesítés menüpontban olvashat.

Mobil elérhetőség: +36 20 958 61 71

 

Nissan gépjárművek

 

További gyári alkatrészeink:

1) Töltse ki az alábbi mezőket.
2) Jelölje be, hogy csak érdeklődésről van szó, vagy máris rendelne.
3) Kattintson a Küldés gombra.
Üzenete az [email protected] email címre fog érkezni.


Küldés