Műszaki vizsgáztatás - Első forgalomba helyezés

Első forgalomba helyezés

Vállalkozásunk foglalkozik egyénileg importált, külföldről frissen érkezett gépkocsik első magyarországi forgalomba helyezésével is. Ebben az esetben ügyfeleinknek nincs más dolga, mint időpont egyeztetés után befáradni telephelyünkre az autóval és a hozzá kapcsolódó dokumentumokkal és megbíznia minket a teljeskörű ügyintézéssel.

Szolgáltatásunk kiterjed az autója első hatósági vizsga elé állításától a regisztrációs adó megfizetéséig, továbbá a forgalmi engedély és a rendszám kiváltásáig.

Autóját friss műszaki vizsgával, az ügyfél nevére kiállított forgalmi engedéllyel és a helyszínen megkötött gépjármű kötelező felelősségbiztosítással veheti át, egy alapos külső és belső takarítás után.

Most vette észre, hogy lejárt gépkocsijának a műszaki vizsgája?

Autókereskedésünkben lehetőség van soron kívüli műszaki vizsga ügyintézésre. A használtautó telep közelében található a Magyar Autóklub egyik kirendeltsége, ahol lehetőség szerint rövid határidővel, akár azonnal is tudnak az általunk közvetített gépjárműveket fogadni.

 

Ha felkeltettük érdeklődését, keresse kollégáinkat a +36 20 262 22 62-es telefonszám 1-esmellékén vagy írjon emailt az [email protected] emailcímre.