Híreink

A 2017-es Honda Si a neten debütál

A 2017-es Honda Si a neten debütál

Dátum: 2017-04-04

A Honda egy szokatlan módozatot választotta a Civic Si bemutatásához

Április 6-án a Honda a saját YouTube-on csatornáján fogja bemutatni a sorozatgyártásba kerülő Civic Si-t Mind a kupé, mind a szedán változat megjelenése 15:00 órára várható. A Civic Si prototípusát a Los Angeles-i szalonon már megcsodálhatták a látogatók, ami szépen előrevetítette jövőbeni Civic Si kupé jellegzetességeit.

Honda Civic Si Coupe

Az 2017-es Civic SI-ben egy 1,5 literes, turbós, soros négyhengeres jelenik meg egy hatfokozatú manuális váltóval. Több információt a lóerőről, nyomatékról, árról és az értékesítés megkezdéséről az április 6-ai videóban találhatsz majd. Múlt héten, a CivicX.com oldal jelentése szerint, a Honda kiküldött egy e-mailt egy nyughatatlan rajongónak, amiben 260 Nm nyomatékról írtak.

Honda Civic Si Coupe

A sportosság az autó belsejét is jellemzi, a koncepcióban megtalálhatóak voltak speckó sportülések, alumínium váltógomb és pedálok, piros TFT kijelző, karbon berakások és vörösen fényekkel ellátott hangrendszer. A Honda azt elárulta, hogy nem sokban fog eltérni a sorozatgyártott példány beltere sem.

Honda Civic Si Coupe

Április 6-án tehát szegeződj a Honda YouTube csatornája elé, hogy még több infót megtudhass a 2017-es Honda Civic Si-ről. Állítólag a videóban bemutatják majd az autó képességeit is, versenypályás felvételek segítségével.

Forrás:

Ajánlott híreink:

 

 

Vissza a cikkekhez