Lakályos Citroënt keres? Itt az új C4 Cactus

A Citroën bemutatta új kompakt modelljét, mely gyökeres átalakuláson ment át az alkalmazott technológiák és a motorkínálat terén egyaránt

A Citroën 2017-ben komoly SUV-offenzívát indított, melynek legfontosabb alkotóelemei között a C3 és a C5 Aircross található meg. Ennyivel viszont nem érték be, ugyanis egy megújították a már eddig is üde színfoltként jelen lévő C4 Cactust, melyben a gyártó szerint korábban nem tapasztalt kényelmi dimenziókat tapasztalhatnak meg a vásárlók.

Citroënt C4 Cactus

A hidraulikus ütközőelemekkel ellátott felfüggesztés (Progressive Hydraulic Cushions - PHC) és az Advanced Comfort ülésekkel bíró C4 Cactus új magasságokba emeli a menetkényelmet, ugyanis ezek az ülések, melyek amellett, hogy kényelmesen süppedősek, tökéletes testtartást biztosítanak. A finom részletekkel feldobott, alacsony, vízszintes műszerfalon lebegni látszik a központi érintőképernyő és a legfontosabb információkat megjelenítő, teljes egészében digitális kijelző, ezeken kívül a kabin hangszigetelés és felszereltség terén is nagyot ugrott előre.

Citroënt C4 Cactus ülések

Az autó számtalan lehetőséget kínál az egyedi kialakításra: összesen 31-féle elegáns külső kombináció áll rendelkezésre. Az időtlen hófehér, obszidiánfekete, platinaszürke és acélszürke, az élénk ralipiros és olivabarna vagy a rafinált smaragdkék, gyöngyházfehér és Deep Purple karosszériaszínek közül csemegézhetünk. A karakteresebb megjelenés érdekében 4 színcsomag is szerepel a kínálatban: Glossy Black, Silver Chrome, Anodised White és Anodised Deep Red.

Citroënt C4 Cactus SUV

A motorpaletta 130, 110 lóerős turbós és 82 lóerős PureTech benzinesekből áll, a két legerősebb kérhető 6 fokozatú kézivel, vagy akár hatos automatával is. Dízel fronton a C4 Cactus elérhető a BlueHDi 100 lovas erőforrásával, 2018 őszétől pedig egy 120 lóerős, automata váltóval kombinált dízelmotor is felkerül a palettára.

Forrás:

Citroën

Ajánlott cikkeink:

Szerző: User Admin

Friss Híreink

TOP3 szuper újdonság a Frankfurti Autószalonról

TOP3 szuper újdonság a Frankfurti Autószalonról

A Frankfurti Autószalonra a top gyártók is odatették magukat, hosszú szemezgetés után kiválasztottam a három kedvencem.

Tovább olvasom
A Ferrari Dino kaphat utódot a közeljövőben?

A Ferrari Dino kaphat utódot a közeljövőben?

A Ferrari Dinót a V6-os Porsche 718 Boxster riválisának és egyben a legolcsóbb modelljének állítanák be.

Tovább olvasom
Ülésenként két kipufogó, na ez a nem semmi! - Bugatti Galibier

Ülésenként két kipufogó, na ez a nem semmi! - Bugatti Galibier

A Bugatti megmutatta mivel bővítené a kínálatát. A négyüléses Galibier koncepció nagyon ütős...

Tovább olvasom
Ferrari 812 GTS: a V12-es spider visszatért

Ferrari 812 GTS: a V12-es spider visszatért

Ígéretéhez híven a Ferrari be is mutatta az egyik új modelljét, amely a várva-várt 812 Superfast nyitható tetős változata lett.

Tovább olvasom