Híreink

Titokzatos Aston Martin DB11 a Ringen

Titokzatos Aston Martin DB11 a Ringen

Dátum: 2017-08-31

A Vantage-ből már van S-változat, vajon eljött az idő, hogy a DB11-ből is legyen és azt tesztelték a Nürburgringen?

 Nemrégen vették videóra, ahogy egy Aston Martin DB11 rója a Nürburgring köreit. De a DB11 már egy jó ideje a piacon van, szóval mégis miért kéne egy már piacra dobott autót tesztelni? Ennek nincs semmi értelme…

Azaz lehet, hogy mégis van! Lehet, hogy ez a DB11 S, ami erősebb és sportosabb felfüggesztéssel bír? Hát jó esély van rá.

Aston Martin DB11 S teszt a Nürburgringen

A DB11 egy csodálatos GT-autó, amiben lágyan duruzsol, vagy éppen üvölt a Mercedes-AMG fejlesztette V8-as, vagy az Aston Martin saját fejlesztésű V12-ese. És a 600 lóerős V12-es motorral senki nem is hívná gyenge autónak a DB11-et, pont hogy ez a nagy erő lehetővé teszi, hogy a versenypályán is megcsillogtassa magát.

Persze attól még ez egy Aston Martin marad, nem egy versenyekre kihegyezett gépről van szó, az extrák súlya húzza az autót.

De vissza a kérdéshez, hogy vajon ez lehet a DB11 S? Ha megnézed, hogy alakítja ki a modellpalettáját, az Aston Martin, akkor nagyon valószínű. Hiszen már a V12 Vantage-ből is van S-változat, hát miért ne lehetne egy sportosabb DB11 is? Vajon ugyanakkora élményt nyújt majd, mint a Vantage S? Vajon hétsebességes manuális váltóval is lehet majd kapni?

Aston Martin DB11 V8 és V12 motorokkal

Hát nagyon jó lenne.

Ha van kedved egy kis konspiráláshoz neked is, nézd meg a titokzatos Aston Martint videón:

Forrás:

Motortrend

Ajánlott cikkeink:

Vissza a cikkekhez