Híreink

Elektromos SUV a Hyundaitól

Elektromos SUV a Hyundaitól

Dátum: 2017-10-13

A Hyundai is igyekszik tartani a lépést az autópiac trendjeivel, ezért is kombinálja a szabadidő-terepjárót az elektromos hajtáslánccal következő autójában

A Hyundai 2017 nyarán fedte fel új crossoverét, a Konát, melyet első körben egy megszokott hajtáslánccal mutattak be, de nem kell sokat várni és érkezni fog egy sokkal modernebb változat. A megnyerő megjelenésű SUV-nak többek között a Toyota C-HR-rel, a Honda HR-V-vel és a Nissan Juke-kal kell majd megmérkőznie a vásárlók szívéért.

Hyundai Kona

A dél-koreaiak várhatóan 2018-ban, a Genfi Autószalonon mutatják be a Kona teljesen elektromos verzióját, melyben a Hyundai Ioniq elektromos modelljének, módosított e rendszerét helyezik majd el. A nagyobb akkumulátorcsomaggal felszerelt Konában a hatótáv várhatóan megközelíti majd a 400 kilométert.

Hyundai Kona SUV

A Hyundai 2020-ig komoly erőket mozgat meg, hiszen tizenöt, valamilyen szinten elektromos autót akarnak addigra piacra dobni. Ezek közül tíz érkezik majd meg az európai piacra, melyek hibrid, plugin hibrid, elektromos és üzemanyagcellás megoldással teszik élhetőbbé környezetünket. Ígéretek természetesen vannak, hiszen a Hyundai szerint az új generációs üzemanyagcellás divatterepjárója egy feltöltéssel 800 kilométert tesz majd meg.

Hyundai Kona Crossover

Forrás:

HVG

Ajánlott cikkeink:

Vissza a cikkekhez