Genfben debütál az új Alfa Romeo Giulia és a Stelvio Quadrifoglio NRING

A Nürburgring ihlette különleges kiadások, egyértelmű bizonyítékai annak, hogy az Alfa nem áll meg az elért két rekordnál, még tovább tolnák azt a bizonyos pályacsúcsot. Két speciális modellel érkezik a Genfi Autószalonra az olasz gyártó.

Az Alfa Romeo bemutatja a Stelvio és Giulia Quadrifoglio modellek NRING kiadásait a Genfi Autószalonon. A teljesítmény adatok változatlanok maradnak, így mindkét autó megtartja az 503 lóerős, 209 literes, ikerturbós V6 motort.

Ez azt jelenti, hogy a Giulia esetében a végsebesség 305,6 km/h és 3,9 mp a 0-ról 100 km/h-ra való gyorsulás időtartama, a Stelvio ezzel szemben 281,6 km/h végsebességre képes, valamint 3,8 mp alatt gyorsul 100 km/h-ra.

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio Nurburgring kiadás menet közben

Az NRING kiadásokból összesen 108 db készül majd, amellyel az Alfa Romeo fennállásának éveit ünneplik, és kizárólag gyűjtők és elkötelezett Alfa Romeo partnerek vásárolhatják majd meg a különleges modelleket.

A különleges NRING-felszereltség tartalmazza a szén-kerámia fékeket, Sparco szénszálas üléseket, szénszálas belső díszítőelemeket, Mopar márkájú sebességváltót és Mopar padlószőnyegeket. Továbbá mind a két autón találhatóak lesznek "NRING" jelvények.

Karbonszálas tükörfedeleket és oldalsó küszöböket kap mind a két karosszéria. A Giulia esetében a tetőn is láthatóvá válik a szénszálas anyaghasználat. Plusz extraként a csomag tartalmazza az adaptív tempomatot és prémium hangrendszereket.

Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio Nurburgring kiadás menet közben

A Stelvio SUV rekordja a Nürburgringen 7 perc 51,7 másodperc, melyet szeptemberben teljesített, ezzel bőven túlteljesítve a Range Rover Sport SVR 8 perc 14 másodperces rekordját. miközben a Giulia pedig 7 perc, 32 másodperces rekordot állított fel.

A két változat az Alfa Romeo Genfi standjánál várja majd a sajtós- és később a nagyközönséget. A Stelvio alapmodelljéhez pedig bemutatnak egy új teljesítménycsomagot, amely egy terhelésre záró hátsó differenciálművet, alumínium sebességváltó karokat, és az Alfa aktív felfüggesztési rendszerét tartalmazza.

Bemutatkozik a Giulia Veloce Ti kiadás, extra „Turismo Internazionale” felszereltséggel, az Alfa friss Giulia modellje is felbukkanhat, Competizione kivitellel, valamint a 4C Coupé Italia és Spider.

Forrás:

Ajánlott cikkek:

Szerző: Háfra Zsolt

Friss Híreink

2020 nyarán érkezik Európába az új BMW X2 xDrive25e

2020 nyarán érkezik Európába az új BMW X2 xDrive25e

A hibrid akkumulátor csomag ezúttal az ülések alá került.

Tovább olvasom
Talán csak nem az új Lamborghini Huracán Super Trofeót videózták le a Nürburgringen?

Talán csak nem az új Lamborghini Huracán Super Trofeót videózták le a Nürburgringen?

Régóta hallani, hogy a versenyautóból készül majd utcai kivitel is, ez a videó lehet a bizonyíték.

Tovább olvasom
Kémfotókon tűnt fel teljes pompájában a 2021-es Mercedes S-osztály

Kémfotókon tűnt fel teljes pompájában a 2021-es Mercedes S-osztály

Egy spanyol fotósnak köszönhetően idő előtt felkerültek a netre az álcázás nélküli képek.

Tovább olvasom
Az új Audi A4 és A5 nagyobb teljesítményt és több extrát kap Amerikában

Az új Audi A4 és A5 nagyobb teljesítményt és több extrát kap Amerikában

2021-ben érkezik pár újdonság.

Tovább olvasom