Híreink

Jön a Volkswagen legkisebb szabadidő-autója

Jön a Volkswagen legkisebb szabadidő-autója

Dátum: 2017-09-06

A manapság oly népszerű crossoverek az alsó-középkategóriában is hódítanának, a Volkswagen most a kompakt T-Roc-ot hívja segítségül

A Volkswagen T-roc a Tiguan alá van pozícionálva, de akárcsak az utóbbi, ez is a moduláris keresztmotoros platfromra épül.  A kompakt szabadidő-autó a legmodernebb vezetői segédberendezésekkel és dinamikus motorokkal szolgálja ki a vásárlókat.

Volkswagen T-Roc

Az ötüléses T-roc első- és összkerékhajtással lesz kapható, ráadásul ez az első Volkswagen városi terepjáró, amely kétszintű fényezést kapott: kontrasztos tetővel, A-oszlopokkal és külső tükörházzal csillog majd. A kabin modern, robosztus szabadidő-autós belsőt rejt, öt kényelmes ülőhely található benne és egy 445 literes csomagtér, amely lehajtott ülésekkel 1290 literre bővíthető.

Volkswagen T-Roc

A motorpaletta mindegyik tagja turbófeltöltős: a belépő színtű benzines (TSI) motor egy 1.0 literes 113 lóerős három hengeres változat, ami csak elsőkerék hajtással és manuális váltóval elérhető. A következő az 1.5 literes 148 lóerős, négykerékhajtással és akár DSG váltóval, a csúcson pedig a 187 lovas, 2.0 literes motor áll, amely csak 4Motion és 7 sebességes automataváltós verzióban áll a rendelkezésünkre. A dízelek (TDI) esetében is ugyan ez a helyzet: 1.6 literes 113 lóerős, és kétféle 2.0 literes, egy 148 és egy 187 lóerős motor jöhet szóba vásárláskor.

Volkswagen T-Roc

Forrás:

The Courier

Ajánlott cikkeink:

Vissza a cikkekhez