Az Audi PB 18 e-tron Kaliforniában debütál

Az Audi PB 18 e-tron tanulmányautó 2018. augusztus 23-án mutatkozik be a Laguna Seca versenypályán. A jövő sportautóinak letisztult formavilágát közvetíti és erőteljes elektromos hajtásrendszere révén az érzelmek kiváltásában is jeleskedhet majd.

Az Audi 2018. augusztus 23-án mutatja be világújdonságát a kaliforniai Pebble Beach Car Week alkalmával, ahol lerántják a leplet elektromos szupersportautó tanulmányukról. A rendezvény a kaliforniai parton fekvő Monterey városában és környékén kerül megrendezésre, minden évben számos premiert időzítenek ide a gyártók, így nem csupán a veterán járművek kedvelői találják meg a kedvükre valót, hiszen a jövőbemutató formatervvel bíró, modern technológiával rendelkező koncepciókkal is találkozhatnak a látogatók.

Audi PB 18 e-tron koncepció

A világpremierjét ünneplő Audi tanulmány rövidített elnevezése, az Audi PB 18 e-tron a pebble beach-i helyszínre és a bemutató évére utal. Valamint visszautal a Le Mans-sorozat győztesére, az Audi R18 e-tron modellre is, melynek technológiai megoldásai számos részletben inspirálták a hamarosan bemutatásra kerülő koncepciót. Az Audi PB 18 e-tron formaterve az újdonsült Malibu Desing Loft-nál történt.

Audi Sportback Concept

Az Audi PB 18 e-tron 17 órakor lesz látható a LAguna Seca-i versenypályán, majd a legendás, „The Quail” névre hallgató járműbemutatón lesz látható augusztus 24-én reggel 8 és délután 16 óra között. Az Audi ezután még egyszer kiállítja tanulmányautóját Laguna Secában augusztus 25-én 8.30 és 18 óra között, majd zárásképpen augusztus 26-án vasárnap tekinthetik meg az érdeklődők a tanulmányt a Pebble Beach Concours d’Elegance keretén belül. A tanulmányautó világpremierjével párhuzamosan az Audi veterán autók egész sorával, illetve számos nagy teljesítményű járművel érkezik az eseményre.

 Audi e-tron SUV 2018

A koncepció bemutatásától eltekintve érdemes azt tudni, hogy az Audi 2020-ra három tisztán elektromos modellel kíván betörni a zöldautók piacára: egy négyajtós Gran Turismóval, egy kompakt modellel és egy sportos szabadidő járművel. Utóbbiból már 2018 végére megvásárolható verziót ígérnek az Ingolstadtiak, az összkerékhajtású, ötszemélyes autó közel 500 lóerős teljesítmény leadására lesz képes, és egyetlen feltöltéssel akár 500 kilométeres hatótávot is produkálhat.

Forrás:

Ajánlott cikkek:

Szerző: Háfra Zsolt

Friss Híreink

2020 nyarán érkezik Európába az új BMW X2 xDrive25e

2020 nyarán érkezik Európába az új BMW X2 xDrive25e

A hibrid akkumulátor csomag ezúttal az ülések alá került.

Tovább olvasom
Talán csak nem az új Lamborghini Huracán Super Trofeót videózták le a Nürburgringen?

Talán csak nem az új Lamborghini Huracán Super Trofeót videózták le a Nürburgringen?

Régóta hallani, hogy a versenyautóból készül majd utcai kivitel is, ez a videó lehet a bizonyíték.

Tovább olvasom
Kémfotókon tűnt fel teljes pompájában a 2021-es Mercedes S-osztály

Kémfotókon tűnt fel teljes pompájában a 2021-es Mercedes S-osztály

Egy spanyol fotósnak köszönhetően idő előtt felkerültek a netre az álcázás nélküli képek.

Tovább olvasom
Az új Audi A4 és A5 nagyobb teljesítményt és több extrát kap Amerikában

Az új Audi A4 és A5 nagyobb teljesítményt és több extrát kap Amerikában

2021-ben érkezik pár újdonság.

Tovább olvasom