Híreink

Lamborghini Huracán Evo Spyder Genfben

Lamborghini Huracán Evo Spyder

Dátum: 2019-02-28

A 2019-es Genfi Autószalonon bővül a V10-es nyitott tetejű sportautók sora

A Lamborghini Huracán Evo az év elején mutatkozott be, mint a Huracán LP 580 frissített változata. Csakúgy, mint a kupé, a Huracán Evo Spyder is 630 lóerős lesz, 600 Nm-es nyomaték mellett és mindezt egy 5.2 literes szívó V10-es motorból hozzák ki! Az autó tömege üresen 1540 kg, ami több mint 120 kilóval több, mint a keménytetejű változat

Lamborghini Huracán Evo Spyder beltere

Mivel egy spyderről van szó, a gyorsulása is valamivel rosszabb, mint a kupé, a kupé 2.9 másodpercével szemben 3.1 másodperc kell a Spydernek, hogy megfussa a 0-100 km/h-s sprintet. A végsebessége 323 km/h fölött lesz!

A Lamborghini elmondása szerint a Huracán Evo Spyder ötször nagyobb leszorítóerőt tud termelni, mint az eredeti Huracán Spyder. Ez köszönhető az átalakított első lökhárítónak, légterelőknek, nagyobb légbeömlőknek és az újratervezett alváznak. A tetőt 50 km/h-ig nyithatja/csukhatja a sofőr, 17 másodperc alatt.

Lamborghini Huracán Evo Spyder hátulról

A Huracán Evo Spyder mellett a Lamborghini egy új színt is bemutat, amiben kérhetik autóikat a kupét, illetve spydert vásárlók, hivatalosan Verde Selvans a szín neve, valamint egy 20 colos Aesir tárcsa is jár hozzá, Pirelli P Zero kerekekkel. A beltérben egy 8,4 hüvelykes érintőképernyő gondoskodik a kényelemről, valamint Alcantara minden elképzelhető felületen.

Az értékesítését a Genfi Autószalon után, 2019 tavaszán kezdik meg.

Forrás:

 Ajánlott cikkek:

Vissza a cikkekhez